logo

Usluge

Gradimo svoj tim prema zahtjevima vašeg poslovanja

Korisnička podrška

Kada govorimo o vrhunskom korisničkom iskustvu onda govorimo o M+ Grupi. Izgradili smo najkvalitetniju i najučinkovitiju organizaciju, upravo po vašim potrebama, koja će vas razlikovati od drugih. Fokusirajte se na vaše poslovanje, mi se brinemo o korisničkoj podršci.

Dolazni pozivi (24/7)

U slučaju da Vaša organizacija ima in-house kontakt-centar, M+ Grupa može Vam pomoći u rješavanju viška posla tijekom najvećeg opterećenja ili Vam pružiti specijalizirana rješenja sukladno potrebama Vašeg poslovanja. Za nas ne postoji neodgovoreni poziv!

Saznaj više

Prodaja

Prodaja je mnogo više od jednokratne transakcije, to je korisničko iskustvo koje utječe da vas korisnici napuštaju ili se zadovoljno vraćaju i ostaju. Misija M+ Grupe je omogućiti vašim kupcima najbolje moguće iskustvo kupovine. Pronalazimo, zapošljavamo i gradimo svoj prodajni tim prema zahtjevima vašeg poslovanja kako vaši korisnici ne bi osjetili gdje vaše poslovanje prestaje a naše počinje

Lead generation

Ukratko, M+ grupa učiniti će sve kako bi osigurali maksimalni rast Vašeg profita. Kada Vaša tvrtka treba partnera sposobnog za analizu tržišta, pronalazak „decision makera“ , te kreiranje liste zaintereisranih potencijalnih korisnika za vaše proizvode i usluge – M+ grupa stoji vam na raspolaganju!

Telesales

Koristimo svoje dokazano iskustvo za učinkovitu akviziciju korisnika, cross-sell ili up-sell. M+ grupa osigurava maksimalnu kvalitetu i efikasnost u prodajnim aktivnostima tako šte se prilagođava vašem načinu rada, postajemo sastavni dio vašeg prodajnog tima.

DIGITALNI MARKETING I KORISNIČKA PODRŠKA

Današnji korisnici kao dio digitalnog društva preferiraju interakciju s kompanijom/brendom putem Facebooka, Twittera, LinkedIN-a... Kompanije koje protežu svoje aktivnosti i korisničku podršku na carstvo društvenih medija imaju bolju reputaciju od onih koji to ne čine. Bilo koja kompanija koja želi pružiti vrhunsku brigu o korisnicima ili kupcima, a pritom unaprijediti svoje poslovanje, mora biti aktivna na najpopularnijim društvenim mrežama.

Komunikacija sa korisnicima

Prepustite komunikaciju putem Facebooka. Twittera, Linked-Ina, maila, Chat-a našem timu online experata.

Saznaj više

Bulk SMS

M+ grupa osigurava vam redovito informiranje ili komuniciranje s vašim korisnicima i potencijalnim kupcima putem SMS poruka.

Saznaj više

Community management

Našem timu experata prepustite komunikaciju s vašom online zajednicom putem društvenih mreža, nezaobilaznog kanala komunikacije između kupca i Vaše tvrtke/brenda. 

Saznaj više

ANKETIRANJE / ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Ukoliko je vašoj kompaniji ili organizaciji potreban jasan pogled i razumjevanje određenih segmenta tržišta M+ grupa može vam pomoći. Naš odjel za istraživanje tržišta zajedno s našim agentima u kontaktnom centru stoji vam na raspolaganju.

Telemarketing

Pozivanje fokus grupa, pozivi dobrodošlice (wellcome calls), pozivi za zadržavanje (retention calls) i  follow-up pozivi

Spremni ste promijeniti vaše poslovanje na bolje?