logo

Kako je raditi u M+ Grupi

Najpouzdaniji kontaktni centar u vašem susjedstvu

Postanite dio tima jedne od najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj. Meritus Plus, član M+ Grupe, profesionalni je call centar koji za velike hrvatske i strane tvrtke vrši prodaju proizvoda i usluga te podršku korisnicima. Partneri smo tvrtkama u mnogim različitim industrijama – maloprodaja, telekomunikacije, energetika, kabelska televizija, kataloška prodaja, FCMG, humanitarne organizacije i izdavačke kuće. 
Kao rezultat izuzetne kvalitete naših usluga te zadovoljstva klijenata, a i prepoznate radne etike širimo naše poslovanje i u potrazi smo za novim zaposlenicima! 
Zanima vas kako je raditi u M+ call centru? Saznajte kroz odgovore na neka od najčešćih pitanja u nastavku. 

1. ŠTO JE TO RAD U CALL CENTRU?

Svakodnevni upiti korisnika koji traže pojašnjenja, dodatne informacije, prijedlozi rješenja problema, te pozivanje korisnika u svrhu prodaje nekog proizvoda ili usluge. Vaš je zadatak pronaći pravi odgovor na svako postavljeno pitanje i tako korisnicima olakšati korištenje ili kupnju određene usluge tj. proizvoda.

2. ZAŠTO RADITI U CALL CENTRU?

Posao je jednostavan. Morate se ljubazno javljati na telefon i koristiti jednostavne računalne programe, te znanja o usluzi koja ste stekli prilikom treninga. O vašoj brzini i znanju ovisi, naravno, brzina rješavanja upita korisnika, odnosno prodaja.

U M+ Grupi rad na više projekata s najvećim hrvatskim i svjetskim brandovima zasigurno dodaje dodatnu dozu jednostavnosti.

Jedan od rijetkih poslova koje ne morate ‘nositi doma’. Konkretno, nakon posla slobodni se raditi što god želite i imate vrijeme na raspolaganju. Nema zaostataka, mailova, poziva…

3.  ZAŠTO BAŠ M+ GRUPA?

M+ Grupa posljednjih je nekoliko godina ostvarila značajan rast te smo vodeći pružatelj usluga outsourcing rješenja korisničke podrške u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Ulažemo u svoje zaposlenike, nudimo im kvalitetnu obuku, fleksibilno radno vrijeme i mogućnosti napredovanja. 

4. ŠTO NUDIMO?

 • Stalno zaposlenje
 • Konkurentna i redovita primanja + sustav nagrađivanja
 • Usvajanje novih znanja i vještina
 • Mogućnosti napredovanja
 • Opsežan program obuke
 • Stimulativno okruženje
 • Mentorski program
 • Fleksibilno radno vrijeme
 • Raznolikost poslova
 • Rad u dinamičnoj ugodnoj i neformalnoj atmosferi
 • Konstantno usavršavanje od strane poslodavca
 • Razne edukacije o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama

5. ŠTO SE OD VAS OČEKUJE?

Aktivno znanje hrvatskog jezika
Komunikacijske i prodajne vještine
Poznavanje rada na računalu
Spremnost na predani rad i učenje
Snalažljivost i ljubaznost u radu s klijentima

6. TREBA LI IMATI ISKUSTVA?

Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet!

7. KAKAV JE PROSTOR I RADNO OKRUŽENJE?

Call centri obično se nalaze u ugodnom ambijentu gdje i vi imate svoje posebno mjesto, koje vam pruža dovoljno privatnosti i udobnosti te mogućnost koncentracije, koja je potrebna u obavljanju ovog posla.

U M+ Grupi ugodna atmosfera ima važno mjesto, bilo da se radi o samom radnom mjestu i radu s kolegama ili da se radi o sobi za odmor, TV sobi, blagovaonici, stolnom nogometu…ili team buildingu. Prostor call centra je moderno uređen i opremljen novom tehnologijom, a atmosfera je opuštena. Naši su zaposlenici svih dobnih skupina. 

8.  KAKVO JE RADNO VRIJEME?

Radno vrijeme je fleksibilno. Radi se u više smjena, pa s voditeljem možete dogovoriti svoj idealan raspored rada. 

Uz to - nije sve samo u poslu. Imate brojne mogućnosti edukacije, treninga i ono najvažnije, sklapanja novih prijateljstava s ljudima slične ili iste dobi i interesa. U M+ Grupi koristimo i vanjske, certificirane, trenere i edukatore, a zasigurno ćete stvoriti nova prijateljstva među više od 200 M+ Group zaposlenika.

9. POSTOJI LI MOGUĆNOST DODATNE ZARADE?

Plaće su zadovoljavajuće – koliko radite toliko u pravilu možete i zaraditi, ukoliko ostvarujete zadane ciljeve.
U M+ Grupi su iznad prosjeka industrije, a najbolje agente nagrađujemo i motiviramo dodatnim bonusima na plaću.

10. KAKO MI OVAJ POSAO MOŽE KORISTITI?

Prednost ovog posla je upoznavanje ljudske psihologije kroz pomaganje različitim profilima ljudi. Pred vama je doslovno spektar različitih osobina, glasova, naravi, situacija… Ovo iskustvo pomoći će vam i u izgradnji vlastitog karaktera, a tko zna, možda jednoga dana bude i odlična podloga za pisanje zanimljive knjige? :) Ako niste za pisanje, u M+ Grupi možete i čitati knjigu u našoj sobi za odmor.


Iako u ovom poslu postoje stroga pravila i ciljevi, pokušajte ga shvatiti kao igru. Pritom ne mislimo da neozbiljno shvatite svoj posao, već svaki poziv prihvatite kao izazov, priliku za učenje te mogućnost za pružanje pomoći. A uvijek je tu i stolni nogomet :)

11. ZVUČI SUPER, KAKO MOGU POČETI?

Vrlo jednostavno, prijaviti se možeš putem LINKA.  Veselimo se svakom novom zaposleniku koji se pridruži našem timu! 

12. JOŠ SE NISTE ODLUČILI PRIJAVITI ZA POSAO U M+ CALL CENTRU?

Još niste sigurni kako je raditi u M+ call centru? Petkom imamo dan otvorenih vrata - prijavite se, dođite u call centar i provjerite kako izgleda radni dan u našem call centru.
Molimo vas da se prije dolaska prijavite za dan otvorenih vrata (svaki petak) kako bismo vam javili slobodan termin - prijava za termin otvorenih vrata.
Ako ste zainteresirani za posao u call centru dođite i bez ikakve obaveze provjerite kako izgleda rad u našem call centru!

Spremni ste promijeniti vaše poslovanje na bolje?