logo

O nama

Najpouzdaniji kontaktni centar u vašem susjedstvu

M+ Grupa glavni je regionalni lider u pružanju usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga, specijalizirana za telekomunikacije, TV, energiju, banke, osiguranja, servise i FMCG industriju.

Zašto odabrati nas

i. Pružamo potpuno integrirane korisničke iteracije u dolaznim i odlaznim kontaktima, teleprodaji, direktnom marketingu i online zajednicama

ii. Najpouzdaniji smo kontaktni centar

iii. Vodeći smo pružatelj usluga outsourcing rješenja korisničke podrške

2.jpg

M+ Grupa

M+ Grupa osnovana je 2007. godine. Glavna djelatnost Grupe je pružanje usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga. Među glavnim tržišnim liderima u Hrvatskoj. Uredi u Zagrebu, Kopru, Sarajevu i Beogradu. 
M+ Grupa je tvrtka specijalizirana u razvoju i implementaciji prvoklasnih softverskih rješenja za srednja i velika poduzeća i organizacije na području Europe, za poboljšanje direktne komunikacije između tržišta i potrošača. 
Kao marketinška agencija , nudimo kompletne usluge za upravljanjem odnosima s potrošačima. Dajemo konkretne prednosti u komunikaciji , vođenju i implementaciji marketinških kanala. Sve pod istim krovom – efikasno i transparentno do ciljeva i rezultata. 
M+ je aktivan na širokom području djelatnosti, međutim nije specijaliziran za sve. Naizgled nepovezane industrije automobilskog, telekomunikacijskog ili zdravstvenog sektora moguće je objediniti pod zajednički nazivnik izazova. 
Izazov dolazi u mnogim oblicima: primjerice, upravljanje velikim brojem korisnika ili održavanje velikog obujma informacije, poglavice u novim tržišnim uvjetima ili u poslovno otežanim situacijama gdje je primarna namjera zadržati ili pridobiti lojalne kupce. 
Poslovni izazov sveprisutan je fenomen neovisno o kojem je tržišnom ili gospodarstvenom sektoru riječ. U svakoj poslovno zahtjevnoj situaciji vidimo mogućnost i priliku. Ukoliko se bavite djelatnošću koja nije na našem aktualnom popisu, rado ćemo pristupiti i tom izazovu.

Naziv tvrtke: Meritus Plus d.o.o.
Sjedište tvrtke: Heinzelova 62A, 10 000 Zagreb
Upis u sudski registar: Registar Trgovačkog suda u Splitu; MBS: 060229577 
OIB: 30746232536
Iznos temeljnog kapitala: 800.000,00 HRK uplaćen u cijelosti 
Članovi uprave društva: Ivan Posavec, Darko Horvat
Žiro računi: Sberbank d.d., Varšavska 9, 10 000 Zagreb
Glavni račun za uplate: HR1625030071100086137
Račun za isplate: HR8125030071500003745

Spremni ste promijeniti vaše poslovanje na bolje?